Jeg skal drepe ALT!

10351234_10154504019460517_4686111619411594105_n

God morgen dere.

Tenkte jeg skulle lage et litt mer personlig innlegg nå på morgenkvisten. Det er mye som ligger bak en blogg, mye tid med redigering og mye tid settes til å være kreativ. Ofte tror man bloggere lever en dans på røde roser og at verden utenfor denne lille bloggboblen ikke betyr så mye. Vi er med på eventer, fester og rødeløpere. Dette er jo ofte det dere ser, ikke sant?!

Jeg trives faktisk best bak bloggskjermen. Jeg elsker å dele, ta bilder. Å utlevere meg som person gjør meg ingenting, men du hadde kanskje ikke trodd at jeg til tider får nerver for å dra ut. Er ikke det rart? Jeg kan sitte hjemme å skrive masse, gi inspo, dele alt som skjer i livet mitt, men det å skulle gå ut døren og ta bussen for å dra på en event alene er noe av det verste jeg gjør. Helt sant.

Mange ganger har jeg måtte ta meg noen glass vin før jeg må gå på den røde løperen. Jeg synes det er helt grusomt, men i denne jobben må man ofte bite tenna sammen og jeg tror man vokser på å presse seg selv ut på slike ting som gjør at man får nerver.

Da jeg var programleder på tv måtte jeg dra på eventer for å gjøre promotering av serien. Det ingen viste da var at denne serien ble for mye for meg og jeg ble små deprimert og nervene for å gjøre slike ting tok overhånd. Jeg drakk mye alkohol for å gi alt jeg hadde, men lykkelig blir man virkelig ikke av slikt. «Jeg drakk ikke under innspillingen bare sånn at det er sagt.»

Jeg bestemte meg Desember 2015 for at året 2016 skal jeg drepe alt av nerver. Jeg skal pushe alle grenser jeg kan og takke ja til alt som kommer min vei så lenge jeg kan stå for det som person.

Er det ikke rart at en blogger som utleverer seg daglig faktisk kan sitte som et nervevrak? Det er ikke kanskje ikke alltid like fint på den andre siden av bloggerten!

Del gjerne. Vi ses på snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Anne Vinnes

    Du er ikke alene om å ha det slik. Kan være supersosial og veldig åpen, for så å trekke meg helt tilbake. Du er supertøff som utfordrer deg selv og nervene slik. Diger og stor klem:-)