Jeg hold på å dritte meg ut (bokstavelig talt)

13461287_10156994425955517_2038626110_o


God morgen dere.

Endelig hjemme i Oslo og i leiligheten min på Sagene, men det tok sin tid for å si det mildt. Jeg var hjemme i åtte tiden, heisen var ute av drift så jeg måtte bære opp kofferten, to handleposer og en kurv fem etasjen. Da jeg endelig kom opp kjente jeg at jeg måtte på do. Ja, jeg måtte rett og slett dritte. Det går bra tenkte jeg for om noen få strakser kan jeg sette meg på det fine toalette mitt fra Ikea.

Hva skjer? Jo jeg mangler en nøkkel til ekstralåsen min! Jeg er nå utestenkt og må enda mer på do, men jeg har ingen nøkkel. Jeg googler låsesmed herfra til Halden, det var bare en som kunne komme, men han ville ha 3000 kroner for å slippe meg inn døra. Jeg bare: Arigato mother fucker, neida! For at jeg skulle komme meg inn i leiligheten, måtte nøkkelen kjøres fra Rena til Oslo (2,5timer) Artig for unga.

Heldigvis kunne jeg også springe over til naboen Mia og bæsje på skålen hennes, se et par episoder av tv-serien The good wife. Sykt bra serie btw. Kom meg inn i leiligheten klokken 23:00.

Neste gang jeg låner ut leiligheten må jeg huske at døren min har to låser, ha ha. Det ble en irriterende, men artig historie da. Jeg hadde også med med en sykt kul vase fra Halden, den knuste selvsagt når jeg skulle opp trappen, stas vettu. 

13446053_10156994426880517_904464228_o

I dag ska jeg i et kjempe spennende møte med en muligens samarbeidspartner. Dette er et brand jeg har veldig trua på og virkelig kunne tenkt meg å jobbe med. Vi får se hvordan dette går da. Jeg krysser fingrene.

Håper dere får en kanon fin dag.

Snapchat@EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *