Nedivektmeny (godis)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere

I dag tenkte jeg at vi skulle snakke litt om kosthold og proteiner. Siden produksjonen er ferdig nå og jeg har pakket sakene mine i bilen tar jeg en liten svipptur over grensen for å hamstre ProPud. Det er så sykt godt og digg etter en treningsøkt. Det er endelig kommet store bokser av av denne varianten i Sverige med 50 gram proteiner.

Jeg sier ikke dere skal spise denne hverdag, men den er genial å spise istedet for å trykke kjeften full av sjokolade. Btw: Viste dere at sjokoladene dere får kjøpt i godishylla ikke er sjokolade? Det er bare e-stoffer og andre dårlige ingredienser for kroppen, men sjokolade er det ikke.

P6145891

Kjøp heller 85% sjokolade enn godisene i du får i godterihylla. Det godiset er bare tull og tøys.

ProPud får du også kjøpt HER om du selv vil teste dette ut, mange deilige smaker. Min favoritt er selvsagt med sjokoladesmak.

P6145892

Ses på Snapchat@EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *