Endelig er det finale!

P6115875

God morgen dere.

Dagen starter jeg med fettforbrenning på tredemøllen, program 1. Du tenker kanskje: Hvorfor løper du heller ikke bare ute i marka? Svaret er så simplet som, jeg gidder ikke!

Jeg har en tredemølle på jobben, så da tar vi heller den i noen minutter. Stopper opp, jobber noen timer så kaster seg på tredemøllen igjen. Genialt om du tenker å slå to fluer i en smekk. Jobb, trene, så jobb igjen.

Men i dag er dagen hvor ting skal avgjøres og vi begynner å pakke ned alt vi eier og har for nå skal Hilton hjem til Oslo. Herregud, etter 15 dager her i Halden kjenner jeg at Oslo virkelig er et stort savn. Hjem kjære hjem. Men for en artig produksjon dette har vært. Jeg er super glad jeg takket ja.

Det har også vært helt fantastisk å møte mange av mine lesere her i Halden. Jeg viste ikke at jeg hadde noen lesere i Halden, men nå vet jeg det og jeg setter så pris på alle de fine ordene dere har sagt, både edru og kanon drittingse.

P6115878

Vi ses på Snapchat @EspenHilton Glad trening til dere alle sammen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *