Det er rett og slett for jævligt!

12986368_10156756124500517_1877426504_o

God søndagskveld dere.

Noen ganger trenger man virkelig bare å være for seg selv. Er dere ikke enige? Jeg har en litt sånn dag i dag. Jeg ligger inne på dette bøttekottet av et rom i Halden (5kvd) med mørkt lys, ingen musikk og det eneste jeg tenker på er menneskene i Orlando.

Orlando er plassen hvor jeg delte et år av livet mitt. Her ble jeg kjent både med meg selv og mange andre fantastiske mennesker, så det var litt ekstra trist å se på mobilen da jeg voknet opp i dag. Noen hadde sjekket seg inn på facebook, Mens andre fikk man ikke kontakt med.

Mange av de jeg kjenner drar ofte ut på den populære klubben PULS. Så når man ikke ser oppdatertinger, eller svar på sms blir man bare lei seg og veldig bekymret. Men heldigvis så er alle i godt behold og i live. ♥

Jeg vet rett og slett ikke hva man skal si om denne saken, det er helt for jævlig.

screenshot_2016-06-12_at_12-3

På onsdag er jeg tilbake i Oslo. Da skal bloggerutinene bli litt bedre enn det har vært den siste tiden her i Halden. Har ikke så mye tid til å være kreativ som jeg pleier.

Ha en fantastisk søndag videre og kyss litt på den du er glad i da. ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *