Two tickets to Los Angeles!

P5115024

God morgen.

Siste jobb lørdagen i Halden for denne gangen, sykt digg, men når jeg kommer hjem er det mye som står på agendaen. Jeg har en overraskelse som slippes snart, en jobbtur til Bergen og forsetter livet som forfatter i Oslo etterpå. Livet leker litt om dagen med andre ord og jeg elsker hvert øyeblikk. Jeg har alt for mye å gjøre, kroppen er litt små stresset og jeg må virkelig bruke hodet slik at jeg kan få til alt.

Selv synes jeg at bloggen min kan bli litt bedre, så nå skal jeg sette noen på saken slik at bloggerten kan få seg et nytt ansikt.

Snapchat har tatt helt av om dagen og jeg elsker alle snap dere sender og tilbakemeldingene dere gir, slikt er helt supert. Gleder meg til å komme hjem til Oslo nå. Game on for å si det sånn.

Vet dere hva? Lene og jeg har bestemt oss for å booke en ny tur sammen. Sist dro vi til Dubai i en uke, hun fikk vist meg henne Dubai. Denne gangen går turen til mitt andre hjem, Los Angeles. Jeg har lovet at Lene skal få se inside LA. Hva denne byen virkelig har å tilby. Herregud som jeg gleder meg. Hun kommer til å elsker denne byen, hvertfall når hun får oppleve den med meg. #selvsikker.

Legger ved noen bilder fra Lene sitt Dubai, men bare vent til dere får se Espens Los Angeles.

P5114965P5115006P5115032P5115037

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Åh, LA høres fantastisk ut! Kan tenke dere kommer til å kose dere 🙂

    1. Espen Hilton

      LA blir sååååå bra. Vi gläder oss som neon drittunger 😀

  2. Anne Berit

    Espen og Lene er en hysterisk morsom duo på tur, gleder meg til å følge med på den turen både på blogg og spesielt på snap. Ikke så mange som slår deg på snap altså, helg konge!

  3. Wow så kuuult med LA tur, blir gøy for oss å følge med 🙂 Da MÅ du legge ut masse bilder og tips på bloggerten din 🙂 Love LA, Lene er heldig som får deg som guide 🙂 Når reiser dere? Jeg får ikke lagt deg til på snap, hmmmm irriterende!