Det går mot slutten.

P6075866

God morgen og glad fredag dere.

Tenk at tiden i Halden nesten er slutt, bare noen få dager igjen så retunerer jeg mot Oslo, storbylivet og bokskriving for full guffe. Tenk at første gang jeg jobbet sammen med Henriette var på Oslo tv. Hun var programleder og jeg var en humoristisk resepsjonist som aldri gadd å høre etter når folk spurte om ting, neida! Livet og ting forandrer seg med årene altsår.

Henriette kan være litt seint ute med digitale duppedingser, men nå har jeg endelig fått henne til å laste ned Snapchat. Dere kan følge henne  på @Henriettebruus og se hva denne hærlige programlederen driver dagene med nå som hun har blitt mamma. Henri har mange spennende plane som kommer iløpet av året så det er bare å følge med.

Et av tipsene mine tidligere har vært reisemat og tenkte det kunne være litt genialt å skrive litt om det i dag også siden mange skal ut på ferie.

Proteinrundstykkene er jo de beste som finnes og de er lette å lage og de er faktisk geniale å ha med seg som reisemat.

Proteinbarer fra questbar, en halvkylling, ost og paprika og du er good to go. Happy travels.

P7134482

1. HER  //  2. HER  //  3. HER.  //  4 HER.

Questbarene er gluten fri – Uten tilsatt sukker – 20g Protein – Lite karbohydrater.

Tips: Varm en bar 10-20 sekunder i mikrobølgeovnen før du spiser den – Himmelsk! De har helt sikkert en dårlig mikrobølgeovnen på flyet du kan låne om du føler for litt snacks i luften.

Ha en fantastisk fredag, vi ses på Snapchat @ EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Anne Vinnes

    God helg, og blir spennede å se hva som dukker opp på TV