Workout music 1

P7160115-768x1024

God morgen dere.

I dag kjenner jeg virkelig følelsen for å pakke baggen, sykle til polet og kjøpe meg en kasse med hvitvin. Sette meg på sykkelen igjen og håpe på at jeg ikke faller, slik at «jesus» vinen knuser.

Det er noe med en flaske «jesus» vin, sol, bade og ha ferie i 4 uker. Ligge på hytta eller en plass ved sjøen og høre på Postgirobygget med idIyll. Sommeren 2016 er on the clock. Så hva skal jeg? Denne sommeren skal jeg faktisk gjøre alt dette, utenom å sykle til polet.

1 juli pakker jeg baggen og setter meg på første tog hjem til gode «jesus»bygda som folk kallern, videre til hytta i Haugesund og avslutte det hele med et stort smell i Ålesund. Denne gangen blir jeg i Ålesund i 4 dager. Her skal jeg drikke meg skamfull i et bryllup og plage John Arne og Louise Angelica som har flyttet hjem. Oppleve byen på en ny og spennende måte.

Jeg skal også sette meg på en random kafe med computeren min og skrive ferdig min aller første bok slik som alle andre profesjonelle forfattere gjør det. Forfatter jeg da, stas!

P7180388

Det er også en stund siden jeg har delt litt treningsmusikk og følte det var på tide. Music1 listen er oppdatert så kast dere inn,  sett på musikken og kos dere på treningen.

Alan Walker – Sing me to sleep.

Otto Knows feat. Avicii  – Back where  i belong

Bacall & Malo – Africa

TRXD – Wherever You Go feat. Hilde

Alexandra Joner Ft. Mohombi – Bottoms Up

Nå må jeg faktisk løpe til tv-jobben, men vi ses på snapchat @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *