Italiensk kvalitet

God morgen dere.

Jeg dro en kjapp tur innom hovedkontoret til Jack & Jones for en liten stund siden for å se på nyhetene som er og som kommer i butikken. Det er rett og slett bare å glede seg for nå kan du shoppe klær både til deg selv og kjæresten din for ikke så mye penger.

«Jeg får ikke betalt for å skrive dette, men følte kanskje det kunne være greit for dere også å se litt av det som kommer og er i butikkene nå»

Jeg har shoppet inn det bildene nedenfor viser og størrelsen jeg bruker er medium. jeg er 1,86cm høy. Jakkene sitter støpt på kroppen og denim buksene er blitt en sommer favoritt hos meg. Det er nok mange som ikke vet dette, men buksene du får på jack & jones er laget i Italia og kvaliteten er knall bra. Tenk deg en bukse til 599.- med italiensk kvalitet. Yaaa sier nå bare jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frakk fra Selected og vaffel jakke fra Only & sons er en god invistering i år. Unasett hvem jeg møter så får jeg så sinnsykt mye skryt for disse jakkene. De har en perfekt slim i midjen. Får frem de beste i mannen din vettu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP3183661P3183653OLYMPUS DIGITAL CAMERAP3183663

Kanskje vi ses på Snapchat senere? Følge meg gjerne der @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *