Ny uke med nye feil på bloggen. Slik ser det igrunnen ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere og glad mandag.

Gårsdagen med fri ble ikke helt som planlagt. Ingen spa, ingen strender og ikke noe sol. Jeg dro heller på shopping og la meg i sengen for å se litt tv-serier. Noen ganger er faktisk det bedre enn både sol, spa og varme. Bare la kroppen få chille 100%. Klokken er nå 07:00 kaffen er drikke og jeg er klar for trening. Resten av uken og frem til 14 juni er det fullt opp med tv-jobbing.

På gårsdagens shopping liste ble det hamstret inn Propud, treningsklær og nye Calvins. Jeg får virkelig ikke nok av verdens beste undertøy. Ikke bare er Calvin sexy på, men kvaliteten på Calvin Klein er av beste sorten. Trenger du sexy boxer til kjæresten eller deg selv, da er disse noe du kan bruke pengene på. #kvalitet

De hvite skoene fra Nike er et must have denne sommeren og jeg får rett og slett ikke nok. Dette er par nummer fem. Disse skal jeg igrunnen ikke bruke før slutten av juli, da stikker jeg tilbake til Ålesund. Herregud, Ålesund, for en by, love it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kommer shoppinglisten til dere om det skulle være noe som falt i i smak. Uansett så burde dere shoppe ProPud med 20g proteiner. Perfekt mellommåltid og den smaker sykt godt. Sundt og friskt nå i sommer varmen.

ProPud: HER. Nikesko: HER. CalvinKlein: HER. Nike flaske: HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser dere feilen på bildet over her? For at bildet skulle se perfekt ut måtte jeg legge en chips under proteinflasken slik at den ville holde seg med logoen frem mot linsen. Jeg glemte helt å ta chips bort i photoshop etterpå. Men bildet ble fint da uansett chips. Chipsen er kjøpt inn som støtteredskap for chipsen, jeg LOVER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ses på Snapchat @EspenHilton eller så må dere gjerne følge meg på Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Nå blir du bærre lekker! Liker veldig godt at du linker opp til produktene du viser 🙂 Zalando er et veldig bra sted å nettshoppe fra 🙂 Vi bestiller masse derfra 🙂 Så disse tipsene falt i smak hos gutta boys her i heimen 🙂 Ha en strålende fin torsdag Mr. Hilton hehe bare måtte, du har så kult etternavn 🙂

    1. Espen Hilton

      Knall Anita. Zalando er faktisk helt genialt. Kult at de likte det. YAY 😀