Få penger mens du trene kroppen din. Genialt!

P6015812

God morgen og glad torsdag fra Halden dere.

Tenkte jeg ville kommet med et tips/råd til dere i dag. Når jeg jobber 15-18 timer så får jeg ikke inn rutinene mine på trening. Det er faktisk rett og slett helt umulig og det plager meg noe så inn i helskåta, som vi sier i Vennesla.

Når det er stille på set, pleier jeg å gjøre gående utfall frem og tilbake i kanskje 2 -5 minutter. Har jeg 10 minutter setter jeg meg ned hvor som helst, trener magen og armene. I dag hadde jeg en helt fantastisk pauseplass. Toppen  av Fredriksten festning.

P6015803

Her brukte jeg gjerdet som treningsredskap og løftet meg opp og ned, da trener jeg både bryst og armer. Jeg brukte kanoen til å trene ryggen. Super lett,

P6015809P6015810

Det eneste du trenger er en pult, et skrivebord, en kasse eller en sofa om du jobber på Bohus. Bruk alle redskaper som er rundt deg og sett igang. Hvor deilig er det ikke å få betalt for å trene da?

P6015816P6015814

En vanlig arbeidsdag er det 8 timer. 30 minutter av disse spiser du og slapper av. Men du har igrunnen mer pause enn dette om du tenker deg om. Du må jo ikke stå rett opp og ned i butikken din fordi du ikke har kunder. Hvorfor ikke ta litt  utfall frem og tilbake i butikken, på kontoret eller på gården? Litt er bedre enn ingenting.

15 minutter ble det totalt i går med armer, bein, mage og rygg. Check 

Alt er bedre enn ingenting folkens. Nå skal jeg komme meg på jobb igjen. Men blir det litt opphold på jobb i dag må jeg priotere boken min.

Hadde jeg så mye energi til overs jeg da? Ha ha. Jeg får faktisk energi av å jobbe.

Vi ses fine mennesker. Nyt solen så lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *