Lar du kroppen forfalle når du er i et forhold?

P5152162

Hei dere og god morgen.

For å komme seg i form, og miste de overflødige kiloene som er på kroppen, må man virkelig ønske dette så mye at du kanskje begynner å gråte. Jeg er helt seriøs. Det er så mange jeg kjenner og har møtt som kommer til meg, og det de sliter mest med er de siste kiloene på magen. Magen er et av de vanskeligste områdene på kroppen for å bli kvitt fettet, men det kan la seg gjøre om du er bestemt nok.

Husk kardio, intervaller i treningen din, ikke bare styrke. Maten er 70 % av resultatet.

Hvordan får man den beste kroppen? Hardt arbeid og selvdisiplin, men for deg som kjenner at du ikke orker å trene, du vil heller ta turen hjem til din kjære, dra på kino og ut å spise og kanskje drikke litt vin. Det må du gjerne gjøre, men du trenger ikke gjøre det hver eneste dag.

Tenk litt på dette:

Ofte når man forelsker seg begynner man å legge litt på seg, vi koser oss i forhold og glemmer at kroppen er en maskin som trenger å være i gir. Forelskelse er herlig, men ikke glem at kroppen må trenes. I mange tilfeller går man fra forelskelse til å være glad i hverandre, og til slutt så sitter man der, litt lubben og elsker et annent menneske, men har ikke så mye energi til overs fordi man har glemt å være glad i kroppen sin.

Det oppstår krangling, diskusjoner og til slutt så orker man kanskje ikke å bruke like mye tid på hverandre som man gjorde i begynneslen av et forhold. Man tar hverandre for gitt. Kanskje man ikke er like seksuelt tiltrukket av hverandre lenger. Kanskje den ene bruker mer tid på å se porno enn å være intim med deg? Noe som gjør at kanskje du begynner å se etter oppmerksomhet andre plasser? Har du ikke sex med den du elsker? Kanskje det er på tide å gjøre noe med det!

Den letteste plassen i 2016 å få oppmerksomhet på er via sosiale medier.  Kanskje han /hun begynner å flørte med andre via Facebook bare fordi det ligger spenning rundt dette som han/hun ikke får hjemme. Jeg vet det høres litt rart ut, men jeg vet om mange kvinner som får meldinger fra menn som er i et forhold. Dette er veldig trist, om det er trening eller at man bare er lei og ikke tør å si fra, det vet jeg ikke, men det jeg vet er at The Break Up body is the best body!

THE BREAK UP BODY

The brake up body er utentvil den best kroppen du kan ha. Grunnen er enkel. Du har hjertesorg, du vil ta «hevn» og du gjør alt i din makt på trening for at idioten som dumpet deg skal se hva han har mistet. Hodet og psyken din tåler mer enn noen gang. Motoren din står stille i sjette gir og går aldri tilbake i revers. Utenom en gang, den gangen du selv setter kroppen i revers fordi du har et mål i sikte.

Målet er idioten som dumpet deg, du skal ikke ha han tilbake, du skal heller ikke snakke med han, men det du skal er å vise hva personen har mistet. Du skinner mer en noen gang, du har mer energi å gi og i det du snur deg, vet du at selv at jobben med The Break Up Body har virket. Totaltsummen er = You moved on og han/hun er forsatt i revers.

Klapp deg selv på skulderen, dra på polet og kjøp deg en flaske av den dyreste sorten. Du skal nå ut på byen og leve det gode singellivet en stund. Ikke hopp fra forhold til forhold, husk å lev litt alene, kjenn på den følelsen av å bli kjent med deg selv. Ha et random one night stand og bruk 10.000 kroner på deg selv.

Du er din egen skjebne, ikke la et annent menneske stoppe drømmene og målene dine. Det er du som er sjefen i ditt eget liv, og hva gjør en sjef? Jo, en sjef tar de store avgjørelsene. Hva er på agendaen din i dag da, sjef?

DEL Gjerne 

Ses på Snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Nei, her lever vi på cottage cheese og makrell i tomat! Skal ikke et gram opp i vekt, så lenge det ikke er muskler da:D

  2. Hahahah her lo jeg godt. Er nok mange som kjenner seg igjen her;)