Effekten av dette er fantastisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen og glad lørdag dere.

I dag kjører vi på med en helt ny treningsøvelse, litt avangsert, men sykt moro. Med denne øvelsen blir både løpingen og treningen enda gøyere, pluss effekten av dette er genialt for både kondisjon, rumpe, lår og teknikk.

Jeg la også denne ut på Snapchaten min i går, her kunne dere se programmet LIVE, men det kan også være greit å få den ned på papir.

Alt du trenger en en tredmølle, har du ikke det så kan du jo kjøpe en om du har plass hjemme. Det har faktisk alltid vært en drøm. Tenk å våkne opp, sette på kaffen og kaste seg rett ut på tredmøllen med høy musikk da, fantastisk følelse. Jeg vil ha en tredmølle hjemme ♥

57579_Titan_Titan_Fitness_ST490_Tredem_lle_1

Tredmøllen finner du HER og du får 1000 kroner i avslag.

PROGRAMMET:

Step1:

Sett tredmøllen på 2% oppoverbakke og 4 % hastighet.  Nå ska vri deg til siden og jobbe med utsiden av venstre låret. Bruk beinet som skrittteller. Du skal løp/hopper på siden helt til du kommer til 50. Stam magen og hold armene nede.

Step2:

Du forsetter på andre siden og trener utsiden av høyre låret  og teller til 50.

Step3:

Nå skal du løpe på tredmøllen, men denne gangen løper du bakfrem. Du skal nå telle opp til 100. Husk å hopp høyt og pass på at du ikke faller av møllen.

Step4:

Nå skal du gå av tredmøllen og gjøre knebøy med hopp. Dette skal gjøres 20 ganger. Husk at du skal dypt ned og i det du kommer opp, tar du sats og hopper.

Step 5:

Sitte runde, nå skal du opp på tredmøllen igjen, sett hastighet på 12 – 18 % og løp så fort du kan i 1 minutt.

Dette var runde 1, nå skal dette gjøres 3 ganger til. Det du må huske på er hastigheten og motbakken skal økes hver gang du begynner på en ny runde. Skjønte dere det? Altsår, øk speeden på runde to opp til 5,5 og videre. Jo mer du øker, vanskeligere blir det og effekten blir enda større. YAY.

Vil du se dette LIVE? Slå på min Snapchat @EspenHilton før videoen går bort. Håper dere får en fantastisk lørdag, vi ses snart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. mathilde

    kunne du evt laget en video av denne? skjønt ingenting hehe..