Sommerkroppen 2016 (SK2016)

IMG_9164

Hei dere,

Vi har nå ca 8 uker på å komme oss i form til sommeren. Jeg snakker ikke om (sk16) Sommerkroppen 2016, du blir ikke så mye mer happy med å presse kroppen slik at andre skal gi deg komplimenter, men jeg snakker om sommerkroppen som passer for deg selv.

Husk, det er din kropp og det er du som skal være fornøyd med den med eller uten litt ekstra fett. Det viktigste du skal ha i hodet ditt når du holder på med en liten sommer»diett» er riktig kosthold og trening. Mat er 70 % av resultatet og det skal være gøy. Er det ikke gøy blir det heller ikke noe langvarig resultat.

Gjerne løp 2 ganger i uken og avslutt med magetrening. Tren styrke 2 – 3 ganger i uken slik at du får brukt både bein, rygg og overkropp. Ikke glem beintrening, det er så flaut når folk bare trener bare overkroppen og dropper beintreningen. Du trenger ikke vært på et senter i mange timer, vær heller effektiv så holder det med 30 minutter.

Her kommer noen av mine favoritt som jeg må ha og har lyst på nå mot sommeren mens jeg holder på med min trening. Kreatin, proteinbarer, nye treningsklær, strikk og hjulet som brenner på magen min. Disse er et must have når jeg skal ut å reise.

FotorCreated

1. Kreatin som ikke tar til seg vann. HER! 2.  Proteinbarer HER

FotorCreated

3. Treningsstrikk, disse er geniale å ha med seg på tur HER!

 4. kjernemuskulaturen får virkelig kjørt seg med dette hjulet HER!

FotorCreated

5. Nike  HER! 6. Nike  HER. 7. Nike HER. 8. Nike HER

FotorCreated

9. Nike jumper HER  10. POWER SPEED – Tights HER 11. Nike WINDRUNNER – Lett jakke HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *