For et helvete!

10338238_10154404103850517_5492132512541893196_n

God morgen herlige mennesker.

Fredagen er for mange den siste dagen på trening før det blir 100% relax, derfor har jeg lyst å gi dere mitt kickas program som virkelig får kroppen til å skrike høyt. Jeg vet dette er et helvete, men innen en time er du ferdig og du kan kose deg gløgg ihjel med venner og kjæreste.

Jeg tok dette programmet i går og kan love at jeg var forbanna på tredemøllen, men presser du ikke kroppen din maks noen ganger, skjer det heller ikke noe. Dette programmet er perfekt for deg som vil oppnå resultater nå mot sommeren, men det holder å ta det 1 eller 2 ganger i uken.

FETTFORBRENNING PART 3:

Du begynner med oppvarming på 10 minutter. Her skal du jogge rolig for å få opp pulsen din.

Etter disse 10 minuttene skal du opp i oppoverbakke, det vil si at du setter tredemøllen på oppoverbakke på 10-12% og speeden din skal være ned på 5-6 km/t. Slik skal du forsette i 10 minutter.

FotorCreated-2

Etter disse 10 minuttene skal du gå av tredemøllen her skal du nå gjøre bulgarsk utfall, husk å ta med deg vekter før du inntar tredmøllen. Du velger selv kiloene på vektene.

Nå skal du opp på tredmøllen igjen, denne gangen setter du møllen på 12km/t og begynner å løpe i 5 minutter, du trenger ingen motbakke nå( YAY) Dette kan være tøft siden du nettopp har trent bulgarsk utfall, men dont give up, du er snart ferdig!

Etter løpeturen på 5 minuttene skal du nå av møllen igjen for å trene bulgarks utfall nok en gang. Nå skal du kjenne at kroppen virkelig bare vil gi seg, men snart er du ferdig ( Jippi)

Nå er det opp på tredmøllen en siste gang, nå setter du oppoverbakken på 10% – 15% og holder speeden på 5-7km/t Slik forsetter du de siste 5 minuttene, husk det er bare fem minutter, så er du ferdig. Når du har gått disse 5 minuttene går du av tredmøllen og kjører 20 knebøy uten vekter. 20 X 3.

Gjene del om du føler for det. Jeg har også lagt ut en deilig, sunn og billig frokost på min snapchat @EspenHilton, vi ses der.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *