I det siste har jeg truffet mange kvinner

God morgen alle sammen. I dag har jeg bestemt meg for at det skal bli en skikkelig bra dag, på lik linje som de fleste dager jeg har. Det har seg jo sånn at det finnes noen dager jeg virkelig ikke like, men så prøver jeg å tenke positivt, sette på litt musikk, danse litt for meg selv og woops så har jeg lurt meg selv på 1, 2 3.

Jeg har tenkt å dele en liten god og gamle oppskrift med dere fra ned i vekt menyen min, men jeg vil også komme med et godt tips. Jeg kjenner så mange som slite med å komme seg ned noen kilo nå mot sommeren og det har jeg lyst å hjelpe dere med.

I det siste har jeg truffet mange kvinner på forskjellige arbeidsplasser og de fleste sier det samme. Hva kan jeg spise, hvordan skal jeg få det til når det finnes så mye godt på lunsjbordet? Girls, here is the thing.

TIPS:

Kjøp deg en pakke med speltlomper (1 lompe = 63 kalorier) en boks med cottage cheese og en pakke med koktskinke. Grønnsaker kan være ruccola salat, avocado og agurk. Dette er lett ha i kjøleskapet på jobb, lett å kutte opp og du blir mett. Kjenner du suget på fredagen så knekker du opp en deilig boks med pepsi max, nam nam. Totaltprisen på dette måltidet er ca 80kroner og det vil vare i mange dager. 80 kroner for lunsj i en uke på jobb, det er jo bare knall. Men husk at du også må trene, kroppen vår er som motorer og de trenger å være i drift.

OPPSKRIFT:

Hjemmelaget hvitløksburgere:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne er perfekt til “Nedivektmenyen” Den kan brukes til så mye, men jeg har valgt å bruke den til hjemmelaget hvitløksburgere.

Ikke bare en den fantastisk god og sunn, den er også kjempebillig å lage til hele familien. Har du barn ville jeg kanskje tatt bort chilli, det kan bli litt stekt og vi vil jo gjerne droppe barnehyl.

Det eneste du trenger er;

♣ 6stk tomater. ♣ 2stk hvitløksfedd. ♣ 1stk finhakket chilli. ♣ 3 ss med oliven-olje. ♣ 1 halv finhakket rødløk.

Du blander alt dette sammen i en skål, og lar det stå i kjøleskapet i ca 10 -15 minutter. Da får smakene satt seg ekstra godt.

Bruk en stor Speltlefse. Det enestes du trenger av grønt er spinat. Hamburgeren er laget av karbonadedeig.

Det beste er at hamburgeren blir så saftig med denne salaten at du trenger ikke dressing. Der sparte vi de kaloriene 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spørsmål? Send meg en kommentar eller hit me up på snapchat. Svarer alle ♥ @EspenHilton

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Takk for kongetips til enkel mat på jobb 😀 Mer sånt! Hilsen fornøyd turnusarbeider 😉