Endelig, dette har jeg ventet på lenge.

Annongse
P4104458

Glad søndag fra Sverige dere.

I går var det kickoff fest her i Sverige med UI gjengen, som dere har fått med dere på Snap, men skal jeg være helt ærlig med dere, hyggelig og gøy som det var, lå tankene i hodet mitt en annen plass. Dere vet jo hvor glad jeg er i tv-serier, og på mandag er det endelig premiere på sesongen 2 av Fear the Walking Dead. YAY!

Er dere klar hvor mye jeg har gledet meg til dette? Da sesong 1 kom ut måtte jeg skaffe meg et HBO-abonnement fordi jeg fant ikke serien noen andre plasser, så nå er jeg glad for at jeg ikke sa opp abonnementet mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle kan jo prøve 1 måneder gratis hos HBO og det er jo dødkult, men har du lyst på 3 måneder gratis? Jeg får love til å gi en av dere det, bare skriv JA i kommentarfeltet på Facebook siden min og du er med i min «lille tv-konkurranse». Har dere 3 måneder gratis får dere også med den nye sesongen av Games of thrones, herregud jeg er så tv-serie freak!

Sjekk ut traileren på Fear the Walking Dead sesong 2. Gleder meg som en liten kid på høytblogsukker! Nå er jeg glad det ble litt sjokolade i posen med meg hjem for i morgen skal denne gutten kose seg i senga ♥

Vi ses om noen timer for en update. Glad søndag videre folkens.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Christina Hansen

    Jaaa! 😀

  2. Jeanette

    Seriefreak som du er, har du vel appen iTV Shows? Anbefales. Holder styr på alle seriene.