Kjære Jack & Jones, harry som du var….

P4084331

God morgen fine mennesker og happy lørdag.

Jeg sitter her med morgenkaffen og hører på fuglene skriker utenfor vinduet mitt, noen ville sikkert sagt, det er så deilig med disse fuglelydene. Personlig så får jeg får lyst å kaste kaffen på de, kommer selvsagt ikke til å gjøre det siden jeg er alt for glad i dyr, men det går da ann å holde kjeft så tidlig på morgenen.

Det er lenge siden jeg har kjørt på med litt high fashion bilder aka Espen`mote på budsjett. Det skjer jo aldri at denne karen kjører high fashion som de fleste andre gjør, hos meg er alt til billigpriser. Jeg dro innom Jack & Jones for noen uker siden og handlet en del tøy og jeg ble selv overrasket over hvor mye bra de har fått og hvordan kvaliteten har blitt etter alle årene jeg har holde meg borte fra butikk-kjeden deres.

P4084338m

Jack & Jones har de siste årene fått stempel som harry og mote for mannen i gaten som ikke kan kle seg, dessverre! Jeg har selv følt at denne kjeden har trengt en real opprydding for å treffe flere menn. Dette er noe jeg nå kan si de virkelig har klart, mulig de har fått inn noen nye designere, for makan til utvalg av kule, trendy og billig klær har jeg ikke sett i denne kjeden på mange år.

Helt ærlig, det gleder en mote interessert mann som meg  at jeg nå kan med hjerte anbefale alle gutter og kone-shoppere å ta turen innom butikkene deres- Kjære Jack & Jones, velkommen tilbake og velkommen til 2016. Gleder meg allerede til neste shopping-besøk.

P4084342

Jacket – Jack & Jones. Shirt – Cubus. Jeans – Jack & Jones. Shoes – Roots.

(Jeg får ikke betalt for å skrive dette)

Snapchat@EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Den jakken er så fin! 🙂