Siden jeg er så pr-kåt, så takker jeg JA!

10441019_10154441541875517_4935900026687135655_n

God morgen fine mennesker.

Håper dagen deres snart kick godt inn med kaffen.

Det er seg slik at VG hadde lyst å gjøre et intervju med meg, og siden jeg er så pr-kåt som noen sier så takker jeg selvsagt ja! Nå det er sagt, så er det en stor forskjell på å være pr-kåt og desperat! Dette er en sak som jeg brenner for, så selvsagt skal jeg stille opp når det handler om mot mobbing! Kan jeg gjøre en forskjell med mine ord, mine opplevelser, så er jeg gjerne både pr-kåt og desperat i andres øyner.

Jeg føler til tider vi bor et land hvor suksessen til andre mennesker blir gjort om til det negative. Hvorfor ikke heller bare heie frem folk? Løfte de opp og tenk positivt. Vær glad på andre sine veier, du vet, neste gang kan det være deg vi heier på.

Du vet det er jo ingenting sjarmerende med et nett-troll eller en surpromp. Jeg er voksen og tåler både drittslenging og tragiske kommentarer fra mennesker som skulle hatt seg en annen jobb enn troll-sjefer i kommentator feltet på nettet.

Jeg gleder meg til en liten kaffe snakk med VG om mobbing og hva dette gjør mot mennesker. Noen ganger kan effekten av å drive en herre -livstil blogg ikke være så dumt. Noen blir sure, mens andre blir glade. Jeg kan ikke glede alle, men med å kunne glede noen føler jeg jobben min er 100% perfekt.

Håper dagens deres blir topp, vet dere hva jeg har funnet ut? Du kan faktisk få sixpack med å ta en selfie, teit? Kanskje, funker det, ja. Skal vise dere etter trening. Latterlig funny.

Kanskje jeg får dratt med meg VG på litt Snapchat moro, ses der @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Karoline

    Jeg er så enig! Hvorfor ikke bare løfte hverandre frem og opp? Ja, hvis folk opptrer på en måte som kan skade andre eller seg selv så er det flott å blande seg, men da bør man tenke: hvordan bør jeg gå frem for å nå inn og for å _hjelpe_. Å påpeke feil ved andre handler kun om egne følelser!

    Du er positivt og sprudlende, har deg på snapchat og det er umulig å se de snuttene dine uten å smile

  2. Eva-Christin

    Mange der ute som er så sinnsyke sjalu for enkelte mennesker klarer å få til noe. De forstår ikke hvor mye jobb som ligger bak suksessen, de ser ikke hvor mye de ofrer. Istede for å gi en klapp på skuldra å si bra jobba, dette fortjener du. Så går de heller bak ryggen din og snakker stygt om deg . Missunnelse er en ond sykdom. Stå på og ha tro på deg selv ..