Jeg hater FALSKE reklameprodukter!

12921021_10156728372165517_1566759283_n

God morgen fine mennesker!

Jeg tok turen over hagen i går og inn til kompisen min Guro, ja hun bor bare en gressmatte unna meg, det er litt som de i serien Friends, faktisk! Kjeder man seg hjemme går man bare over gresset så kommer jeg til både Guro og Maja. Livet på Østkanten er hærlig med andre ord.

Guro hadde kjøpt seg en te som ifølge de på butikken ville få deg på toalett-skålen etter 9 timer. Jeg ELSKER å teste ting og hvertfall om det ikke funker. Det er det som er så deilig med å ha en blogg dere, jeg kan fortelle dere sannheten etterpå. Dette er ikke en reklame for te eller lakserende drikke. Jeg tester det bare ut for moro skyld.

Nå skal jeg heller ikke fortelle hvilken te-merke dette er, men den funket ikke på meg. Det er nå gått 9 timer og jeg sitter forsatt på do, men ingenting skjer og nå har jeg ikke tid til å sitter på denne skålen lenger. REKLAMASJON!

Det er litt på samme måte som den te`n som skal gjøre deg fit. Har dere hørt 0m den? Alle de store Instagram profilene reklamere for den, som om den har noe å si på hvordan kroppen din ser ut eller kommer til å se ut! Nei, vettu hva? Gi meg heller en deilig iskald Imsdal iste som jeg kan nyte nå som sommeren kommer. Da snakker vi EKTE reklame! Nå fikk jeg faktisk lyst på en Imsdal iste.

12966427_10156728371775517_1867904390_n

Jeg stikker på trening og setter igang min egen forbrenning og trener meg fit med vekter.

DEL gjerne videre om dere hater falske reklame like mye som jeg gjør!

Ses på Snapchat @Espenhilton for en morsom dag

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *