Fornyet badet! Totalt pris 299.-

God morgen dere og glad mandag. (Litt blåmandag)

På fredag fant jeg ut det var på tide med en real «opppussing» på badet, vi går jo inn i lysere tider og siden jeg bor i en liten leilighet (25kvd) kan det fort bli litt mørkt. Jeg tenkte, hadde det ikke vært kult å gjøre badet i en litt 60talls stil? Jeg elsker the good old day. Dette er kanskje ikke helt hva som er på interiør-moten om dagen, men hey! Vi kan jo ikke alle ha det likt hjemme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gikk derfor litt crasy med visakortet på Rusta og Ikea som er billigekjeder. Her kan man finne mye kult innen interiør stilen og når man blir lei kan man bare bytte det om igjen. Det er nesten litt sånn da jeg ba dere på Snapchat pusse opp interiøret i stuen min. Dere valgte da spreke neon-farger på både stoler og hyller. Dødskult ble det også. Det er jo bare å male over når jeg er ferdig. Totalsummen for å fornye badet ble 299.- Det kaller jeg billig og moro med en tutch av 60 tallet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor yberkule er ikke disse håndklærne fra Ikea? Jeg bare, yay disse passer perfekt! Tenk sommer og sol og strand og bading.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


P4014165 P4014166

Nå skal jeg kommer meg på trening, må bare kickstarte dagen med litt kaffe. Kjenner kroppen virkelig trenger å få seg litt koffeinsjokk etter helgens eventer.

Vi ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *