Let me upgrade you!

Inneholder annonselenker
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alle klærene jeg har på meg er fra Jack & jones (spons)

God morgen dere.

Håper lørdagen og helgen har vært helt suveren. Jeg dro som dere vet på min aller første fotballkamp i går, herregud så moro det var. Jeg bare, heia, heia, heia START! Det var ikke de som spilte, men jeg heier selvsagt på de uansett siden jeg er fra sørlandet. Alle de andre heiet på RBK. Hadde jeg hatt Start drakt så hadde jeg tattden på meg under kampen, bare for pure faenskap!

Man får det jo ikke gøyere enn man lager det selv.

Jeg tenker det var på tiden med en liten «whats new in store» Så jeg deler noen plagg som jeg mener dere burde kjøpe nå mot våren.  Jeg har hvertfall lyst på alt sammen.

FotorCreated

1 Nike sko her. 2 Nike jumper her. 3. sko her   4. Nike jumper her 5.Nike sko her  6. Bukse her 7. Bag her  8. Bukse her

Vi ses litt senere for en aldri så liten fotball update.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *