NedIvektmeny (Spelt-Pizza)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen alle sammen og glad lørdag.

I dag skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før, herregud som jeg gleder meg. Jeg skal bli fotballfrue! Hvor kult er ikke det? Jeg har aldri vært på en «ekte» eller proff fotballkamp i mitt liv. Det tror jeg blir super gøy, nå må jeg bare finne ut hvem som spiller og hva jeg skal ha på meg. Jeg tror det er Vålerengen og et annent lag. Så i dag blir det «Keeping up with the players» på Snapchat. det er Gøy.

Men over til hvorfor dere har kommet her i dag. Jeg har laget en deilig nedIvektmeny som passer perfekt for deg som er på diett, eller vil bare ha en sunnere variant av pizza. Den er fenomenal om jeg får si det selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt du trenger er en pakke med Speltlomper, Tacosaus, en pakke med ost og kyllingfilet. Kyllingen har jeg blandet med Parksoi, grønnkål, gulrot, purre og litt chilli. Assår, wow for en smak. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne osten er ikke sponset eller noe reklame, men den er ny i butikken og jeg ville teste den ut. Dritt god!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 minutter i ovnen og den er klar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg lagte meg tre stykker og ble mett, men det holder sikkert med 1-2 for noen. God middag / lunsj dere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg finne meg et fotballfrue antrekk til kvelden og ta meg en deilig kaffe. Håper dere får en helt fantastisk lørdag. Vi ses snart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Synnøve

  Elsker du deler sunnere oppskrifter å diet oppskrifter ! Nice. Fortsett med det

  Gleder meg til å teste .

  1. Espen Hilton

   Ahhhh koselig å høre. Ligger mange oppskrifter på bloggen. Men det kommer alltids flere 😀

 2. Hvor mange grader skal ovnen på??☺️

  1. Espen Hilton

   Kjører den faktisk rett på 250 jeg. Går det litt fortere 😀

 3. Katrine

  Jeg syns du er så flott!! Blir glad av bloggen din og av ditt ekte vesen og framtoning! Ha en fin dag:)