Det burde være 18 års grense for å blogge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen og glad fredag dere.

Jeg har fått en del spørsmål av dere gjennom mine kanaler og siden jeg ikke har begynt med Youtube riktig enda, tenkte jeg vi kunne ta en liten Q&A denne fredagsmorgenen, mens vi koser oss med kaffe og blogglesing.

Hvor gammel er du igrunnen Espen?

Good one folkens, noen ganger ute på byen tror folk jeg er 40 +, mulig jeg ser sliten ut, mens andre ganger 29år. Sannheten er at jeg er 34 digge år og har en energi til en på 24år.

Hvordan var livet ditt i USA og hvor lenge bodde du der?

Det er faktisk den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt i mitt liv. Jeg hadde blitt veldig preget av mobbing i oppveksten min. Jeg følte livet sto helt stille og fant ut at nå må jeg følge drømmen min.

Drømmen min har alltid vært USA. Klisje som det er, så var målet å bli skuespiller, men som de fleste med denne drømmen jobbet jeg også som servitør. Jeg tjente helt sykt med penger, altsår! Sykt med penger på en dag. Hadde jeg gått på en audition hvor rollen var servitør hadde jeg fått den rollen LETT! Jeg bodde i USA i litt over 1 år og når reiser jeg over så fort muligheten åpner seg. Stedet blir for det meste Los Angeles, her har jeg så mange venner og du får liksom aldri oppleve Los Angeles nok.

Har du noen gang gjort noe skuespill?

Ha ha, jeg dør litt innvendig av at jeg må svare på dette, men ja! Jeg har faktisk gjort veldig mye. Men en big Norsk eller Hollywood brake har jeg nok aldri fått, dessverre.  Jeg har gjort alt fra Hotel Cæsar, reklame jobber og var litt med i filmen Hjelp, vi er i filmbransjen, men de klippet mesteparten av meg bort, takk for den! Funkfact: Det er sykt mange av mine følgere som ser på Hotel Cæsar, så ofte sender de meg snap når jeg er med i gamle episoder. Moro med slike livserfaringer altsår. Cæsar in my ♥

Om du skulle velge i dag, skuespiller eller programleder?

Jeg elsker å leke, spille med følelser og utrykk, men det er nok ingenting som hadde slått jobben som programleder. Det å kunne jobbe med mennesker, løfte de opp og frem og få mennesker til å åpne seg opp er den beste følelsen som finnes. Jeg har vært programleder på to norske tv-serie tidligere og dette er hva jeg ønsker å bruke tiden min på. Så vi krysser fingrene for at jeg blir plassert på skjermen etterhvert

Hvilket realityprogram hadde du valgt å delta i? Big Brother eller Paradise Hotel?

Nå har jeg jobbet med begge disse to programmene og elsker de like mye. Jeg elsker reality-tv, men siden jeg nå er 34 år og har andre prioriteringer må jeg nesten si ingen av dem, men folkens, hadde jeg vært 22år igjen ville jeg gått for Big Brother. For en fantastisk opplevelse.

Når tror du at du legger ned bloggen din?

Helt ærlig, så tror jeg den aldri forsvinner. Jeg elsker å dele ting, om det er trening, mat på budsjett, reisetips eller mote på budsjett. Det beste med å kunne blogge er å formiddle ekte og ærlige ting til dere som kommer på besøk hver eneste dag. Det gir meg masse energi.

Hva ønsker du selv mest med bloggen din?

Jeg ønsker å være best i mitt felt, jeg trenger ikke være størst, men jeg må være best. Som da jeg var liten og trodde hest var best. Nå er blogg best og hest er, fest? Nei, den var teit! Men, jo jeg ønsker å være den bloggen du har lyst å klikke deg innpå. Da vet jeg at jeg har gjort noe riktig og det er igrunnen nok for meg

En ting folk kanskje ikke hadde trodd om deg?

Det er sikkert veldig mye, he he. Men jeg er faktisk, tro det eller, en jævel på å danse med innlevelse. Jeg har en veldig bra rytme i kroppen, skulle nesten tror at jeg har litt afrikanskblod. Jeg har faktisk vinne dansekonkurranse en del ganger også. Tenk på det da. Det var på barnediskoen da, men uansett. JEG VANT!

P4046569

Hva synes du om alle bloggerne der ute som opererer seg og forandrer på utseende sitt?

Det handler om selvbildet, selvtillit og jeg kan forstå at mange som ikke skjønner hvor flotte og fine de faktisk er kan gå drastisk til verk, men jeg synes less i more. Det litt som pupper, de er finest små, men det er kanskje bare min mening. Skal jeg være helt ærlig så burde det faktisk vært en aldersgrense på blogging. På lik linje som alkohol og røyk. 18 års grense.

Det er så mange som ikke skjønner hva blogging kan gjøre med et menneske. Det er litt som et reality program, du går inn og når du kommer ut, så åpner det seg dører som veldig mange unge mennesker ikke skal gå inn i. Du blir populær og kan få en «kjendis» status som ikke alle klarer og ta til seg.

Hadde jeg fått bestemme, skulle de som ville blogge gått gjennom en grundig psykolog test om de er under 18 år. Blogging er morsomt, men noen dører kan være farlige og åpne.

Hvem er din favoritt blogger og hvilken blogg leser du?

Jeg er vel som de fleste bloggere, jeg leser veldig få blogger, men jeg elsker ærlige og ekte mennesker, så på kvelden må jeg alltid innom Kristin Gjelsvik som driver bloggen StyleConnection

P1292813

Dama er crasy, ekte, fargerik og alt jeg vil er å ha en date med henne asap! Jeg elsker alt med dama, kanskje ikke at hun spiser så mye junk-food, men eller så elsker jeg alt med henne.

IMG_9948

Snapchat, blogg eller Instagram. Velg favoritten?

Det går faktisk ikke, helt seriøst dere, de tre kanalene er så forskjellige, men like bra alle sammen. Snap handler om video, lekenhet og der får man ting ut på en helt annen måte enn på blogg og Instagram. Blogg er favoritten kanskje, jeg liker å skrive og beskrive. Jeg elsker å ta bilder og dele. Sorry mates, men dette går ikke!!!!! Jeg ELSKER alle tre like mye.

Kvinne for en dag, hva hadde du gjort?

Dødsgøy spørsmål folkens. Da hadde jeg pyntet meg i det fineste jeg hadde, dratt ut og ligger rundt bare for å kjenne på den følelsen jentene får når de blir kalt for sluts, mens vi gutter blir kalt for de kule gutta i gjengen. Neida, jeg hadde nok ikke gjort det, men jeg synes det er så forbanna teit at gutter er kule fordi de ligger med mange og jenter blir en definisjon på ei «hore» it takes two to tango, people! Og man er ikke slut eller «hore» bare fordi man tar seg et knull i ny og ne. Vi trenger alle nærkontakt, slutt å døm.

En ting jeg hadde gjort var nok å sette guttene på Tinder på plass litt, for er det en plass guttene er definisjon på «horer» så er det vi den kanalen. Du vet det er sant! Jeg bare sier det høyt!

Om du kunne stylet et menneske i Norge, hvem og hvorfor?

Utentvil Erna Solberg, Hun er ei forbanna vakker dame, men stilen trenger et løft.

Hvem blir USA neste president?

Det blir Bernie Sanders eller Hillary Clinton.

Er der noe dere lurer på til neste Q&A, så ship over en mail på EspenHilton@gmail.com så skal jeg få ut svarene her. Vil du ikke at de skal ut, så skriv det i mailen slik at jeg kan jeg svarer dere privat heller.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *