Denne Pepsi Max vil gjøre deg fit til sommeren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere og takk for en hærlig respons på gårsdagens innlegg.

Dere som kjenner meg og bloggen min vet at tall på bloggen har ikke så mye å si for meg, derfor finner du ikke min blogg på noen lister i Norge. Men jeg ringte agenten min i går etter at innlegget hadde blitt delt nesten 2000K på Faceplace, slik at jeg kunne fortelle mammen til Veronika denne nyheten og støtten hun hadde fått fra dere. Hun begynte å gråte, så tusen takk skal dere ha for at dere deler og er med på å stå imot mobbing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg tenk å dele litt hjemme trening, hvorfor er det så viktig tenker du kanskje nå? Det har seg slik at det finnes mange mennesker som ikke tør eller liker å gå på treningssenter, hva er ikke bedre da enn å bare gjøre det hjemme hvor du er helt alene og kan få samme effekten?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse to deilige Pepsi Max flaskene vil gjøre at du får fine og flotte armer og skulderer, hadde du trodde det når du kjøpte de på butikken? Disse flaskene kan faktisk brukes til å stramme opp hele kroppen, men i dag kjører vi på med armene.

Du kan fylle den helt full med vann for og øke vekten og er dette for tungt, fyll flaskene halveis opp og du er klar for dagens arme-øvelser.

Er dere klare? Let kick it folkens.

Biceps

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Albuene helt inntil kroppen og i det du løfter flasken opp mot skulderen strammer du bicepsen ekstra godt. Gjør øvelsen sakte og husk pusten! Jeg sier alltid at folk må tenke hvordan de puster når de trener. Puster du riktig klarer du enda mer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Du kan også gjøre den sittende på en deilig stol. Rett i ryggen og stram magen. Husk pusten!

Deltoids

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deltamuskelen er den viktigste muskelen i skulderen, ofte kalt «deltoid. Faktisk skuld avrundet endestykke. Det er tre forskjellige deler av deltamuskelen, som strekker arm ben. De er anterior (foran) hode, (side) medial head og hodet bak (posterior) Dette er en av mine favoritter å utføre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hold gjerne flaske rett frem i noen sekunder før du går ned igjen!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjør den siste øvelsen med to flasker i hver hånd. Stram magen, husk pusten og press flaskene til hver siden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PS: Mobilen du ser i hånden min trenger ikke være der når dere trener, ha ha. Jeg må ha den slik at jeg kan ta bilder av øvelsen til dere.

Fransk press

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var litt vanskelig og vise dere denne øvelsen på disse bildene, men dette er et av områdene kvinnene sliter mest med å stramme opp. Undersiden av armen. Du vet den plassen hvor det bare «disser» når du tar armene for å hilse på nye mennesker? Franskpress er en perfekt øvelse for en oppstramming på dette området. Du kan ligge i sengen også å gjøre denne øvelsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det finnes så sykt mange øvelser dere kan gjøre hjemme om dere ikke liker og dra på et treningssenter. Dette er mye billigere også og det liker vi jo. Jeg kunne kanskje laget en video til dere, hadde det vært bedre og noe dere hadde likt? Vil du trene andre muskelgrupper, kan du sjekke ut sofatrening HER.

Del gjerne videre om du tror noen hadde likt disse hjemme trenigsøvelsene. Følg meg gjerne på Snap @EspenHilton hvor vi kan bli bedre kjent 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *