HELL-WEEK!

DSC01687

God tirsdag dere!

I dag var planen min å starte opp hell-week. Det er noe jeg pleier å gjøre etter det har vært mye avslapping etter feriene. Da begynner jeg med å sette klokken på 06:00 og når den ringer, kaster meg opp av sengen, (har virkelig ikke lyst) men det handler om å pushe seg selv ut i det. Det vil da ta meg ca 4 minutter, så er skoene på og jeg er på vei til trening.

Jeg starter uken med tidlig løping på fettforbrenning program 1, 2 og 3 og avlutter kvelden med styrke trening. dobbel trening hele uken. Men jeg må si at i dag klarte jeg det faktisk ikke. Påsken har satt seg som bare det, men da kjører jeg på med vanlig i dag og begynner for fult i morgen klokken 06:00.  Er dere med? YAA!

Bli med på HELL – WEEK dere også da? For å motivere hverandre kan vi bruke snapchat for å kommunisere med hverandre.

Via min Spotify konto finner dere masse deilig ny musikk som jeg oppdaterer en eller flere ganger i uken på Music1 listen. Det er bare å følge den om det kan hjelpe på motivasjonen. Her kommer mine nyeste sanger som ligger på listen til treningen vår.

Seeb – Breathe ft. Neev.

Astrid S – Paper Thin

Paperboys – Go Ahead

All Saints – One Woman Man

The Chainsmokers – Don’t Let Me Down ft. Daya

The author didnt add any Information to his profile yet

4 Comments

Anita

Reply

Er det så lurt å trene på tom mage da?

Espen Hilton

Reply

Tar en håndfull med madler og spiser de på veien. Etterpå får jeg en nydelig frokost 😀

Yvonne

Reply

Hei!
Hva heter sangen dere spilte når dere var på hytta på Geilo, når du og lene stod og danset å laget middag? Husker litt av refrenget gikk litt om og om igjen, la la la la…. ?

Espen Hilton

Reply

DNCE – Cake By The Ocean
😀

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton