Tankene er fanget litt av fortiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag, eller er det søndag? Jeg blir nesten forvirret nå som det har vært påske og man sover litt lenger og drikker litt mer rødvin enn ellers. Jeg satt 7,5 timer i bilkø i går fra Geilo til Oslo. En tur som tar 3 timer.

Jeg har fått en mulighet, en veldig spennende mulighet faktisk, noe som alltid jeg har drømt om, men dessverre så står styggen på ryggen og sier,» dette får du ikke til» «dette blir for dumt» «tenk hva folk vil si»

Man føler at tankene er fanget litt av fortiden, men jeg bestemte meg desember 2015 at 2016 skal bli mulighetes år og jeg skal kaste meg på alt som kommer min vei. Jeg skal virkelig ikke la denne sjangsen gå bort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har delt denne lille «muligheten / hemmligheten» med Lene som er en av mine bestekompise. Det er alltid digg å dele ting med kompise som kjenner deg godt. Når man går og tenker, dette får jeg ikke til, så kommer kompisene inn og forteller deg at dette er helt riktig for deg. Go for it! Ikke la «styggen på ryggen» eller sjalusien til andre fortelle deg du ikke skal gjøre det, er det noen som får dette til, så er det nettopp deg, Espen. Just do it, sa Lene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har troen og kommer til å gjøre alt i min makt at dette går 100% i boks. Er det en ting som er spennende og gir energi, så er det endringer og gå utenfor din egen komfortsone. Det at du kaster deg ut i det uvitende og ender opp med å kjenne på at du vokser er den beste følelsen i verden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg til fortsettelsen og resten av 2016. Sett deg mål du også og gå for det. Det vil ta tid og det krever virkelig tålmodighet fra deg selv. Men ikke gi opp, en dag står du der med gevinsten i hånden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til dere som følger meg på Instagram: Instagram skal visst endres fra imorgen av, så om dere vil fortsette å se oppdateringene mine må dere “slå på varsler om innlegg”

Da går dere inn på ett av bildene mine, og trykker på de tre “dottene” som ser slik ut ••• og deretter slå på varsel om innlegg. ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Kristina =]

    You go for it Espen! Uansett hva det er, så lenge det er noe du har hatt lyst til og nå endelig får muligheten til å gjøre det; do it! 😀
    Ha en flott dag videre 🙂