HAPPY EASTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere og forsatt glad påske fra alle oss.

Hvor deilig er det ikke å kunne sette seg rett utenfor hytta, tenne opp engangsgrillen, kaste på noen grill-pølser, baileys i kaffekoppen, bare nyte dagen med gode venner og Levi på 12 uker som er full av energi.

Påsken helgen 2016 har virkelig vært fantastisk på fjellet. Jeg er så glad for at jeg takket ja da Lene spurte om å komme opp til Geilo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi skulle ta oss en liten tur ut på kvelden i går, men etter Lene`s lammstek og et par glass med rødvin var det bare å finne sengen. Jeg tror jeg har lagt meg rundt 22:00 hver eneste dag denne påsken, snakk om å få sove ut da. Digger det. Føler meg kvikk og god i formen til uken begynner igjen. Da skal jeg legge meg i hardtrening frem til sommeren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP3264089OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP3264117

Tror du vi brukte lang tid på å ta dette påskebildet? Svaret er, Yass! Jeg skal vise dere alle bildene litt senere, men nå skal jeg ta oppvasken og lage frokost. Ses om litt fine og flotte påske lesere ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *