LIVET ER 110% paradise hotel fantastisk!

Hærlige fredag, solen skinner og livet er da vel 110% paradise hotel fantastisk!

Følger dere med på på årest PH btw? Jeg elsker det. Jeg synes årest cast er fabelaktige. Jeg har jo i alle år jobbet med paradise hotel, men i år har jeg ikke hatt noen ting med det å gjøre, da er det ekstra gøy å følge deltakerene de har castet og ikke minst selve produksjonen. PH er og kommer nok alltid til å være mitt hjertebarn.

Tenkte jeg kunne dele litt bildedryss fra gårsdagens by-påske party som vi hadde i hagen til Kjersti. Herregud så gøy!

P3243898

Alle hadde tatt på seg det støggeste påsketøyet og humøret var virkelig på topp. Jeg tror dette går ned i boka som en av de beste festene i år, utenom Vg-lista som kommer i juni, det er ingening som slå den festen tror jeg. Gleder meg allerede ♥

Rebusløp, konkurranse etter konkurranse hele dagen og mennesker man er glad i, hva kan være bedre? Bypåsken er virkelig ikke kjedelig, det handler bare om hva du gjør den til selv.

P3243915collageP3243924

En uke med stillhet i byen har vært fantastisk, men Lene-mor har invitert meg til fjellet, så da takket jeg JA med en gang. Neste oppdatering blir på Geilo. Gleder meg og jeg kommer ikke til å stå på ski!

P3243925P3243926P3243894P3243928collage P3243920OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk til fantastiske Foodora som leverte mat til oss.

P3243984

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *