Dette hadde jeg aldri trodd de skulle klare!

Annonse
P3243895

God fredag folkens. Jeg håper dere nyter påskeferien, det gjør hvertfall jeg.
I går hadde vi det årlige påskemesterskapet og denne gangen ble det holdt i hagen på Grünerløkka . Vi hadde påskeverksted, konkurranser og alle vet jo at jeg har et ekstremt konkurranseinstinkt så dette kunne jo bare gå veien, det ble en andreplass, men dårlig taper som jeg er, sier vi 1 plass.

P3243933

Mat er viktig på fest og jeg hadde lyst til å gi vennenne mine en kjempe påske-overraskelse, mat levert på døra fra to av våres favoritt resturanter i Oslo, 4 Gringos og Eataly.

Det finnes en App som jeg bruker veldig ofte, den heter FOODORA. Har dere hørt om den? Kanskje dere har sett disse rosa syklene i byen. Dette er foodora som leverer mat som du bestiller via denne app`n.

Dere har kanskje sett at jeg har bestilt mat og filmet dette på Snapchat min tidligere, siden vi nå skulle ha dette påskemesterskapet tenkte jeg, klarer Foodora å levere mat til ca 25 mennesker? Husk, de leverer jo på via sykler!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ville gjør bestillingen litt vanskelig og gikk for burritos og pizza. Det kan da ikke være så lett å levere pizza på en by-sykkel, kan det det? Og klarer de og levere fra to forskjellige resturanter samtidig og hvor en burritos må være veggis? Game on Foodora.

P3243949P3243948De klarte jaggu å levere maten på tide og ikke nok med det, maten var forsatt varm. Se så glade kompisene mine blir når de får mat, ha ha.

P3243953P3243957

Denne appen til Foodora er gull verdt, pluss at de som levere er helt fantastiske. Jeg elsker en app som levere det de lover, pluss knall service. Foodora-app`n er gratis og tar veldig lite plass på telefonen din.

P3243989

Gjør som oss, bli en del av Foodora familien. Bestill mat fra din favoritt resturant og få den rett hjem på døren. 

P3244007

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Er det ikke lovpålagt å gjøre tydelig rede for det når du omtaler sponsorere?

    1. Espen Hilton

      Hei. Det stemmer og jeg merker alltid. Det stå annonse i innlegget.