The one to watch! (påskekrim)

Enten om det er en bra bok, kult spill eller en spennende serie, så har de alle en ting til felles og det er påske stemning. Jeg elsker en god krimbok og et latterlig spill hvor alle kompisene er med. Jeg kan komme med mange anbefalinger på spill, men i dag tenkte jeg å anbefale en fantastisk ny spennings-serie The Family!

THE FAMILY – "The Family" stars Allison Pill as Willa, Rupert Graves as John, Joan Allen as Claire, Zach Gilford as Danny, and Liam James as Adam. (ABC/Bob D'Amico) ALISON PILL, RUPERT GRAVES, JOAN ALLEN, ZACH GILFORD, LIAM JAMES

Serien handler om ordførerens unge sønn, som ble antatt død etter å forsvunnet i løpet av et tiår tidligere, hvor naboen har sittet inne for mordet. Nå 10 år etter er sønnen tilbake og naboen er slippet fri. Hvem kidnappet sønnen, hvorfor sa naboen at det var han som hadde gjort dette? Hvem er igrunnen denne unge gutten som nå er tilbake?

Dette er virkelig en fantastisk serie dere må sjekke ut. En serie som er fullpakket med spenning og hemmeligheter som kommer frem litt etter litt. Noen ganger sitter du og tenker, hvem, hva, hvor, og avslutter med NEI! Jeg vil se mer….

Serien kan du se HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *