Skinnjakker og vakre salgs jenter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen fantastiske sangfugler.

Denne jakken snakket til meg da vi stakk innom Jack & Jones på Carl johan i går. Som dere sikkert har skjønt så er jeg besatt av skinnjakker og har sikkert rekorden på antall i hele Norge. Det er ganske flaut igrunnen, men jenter elsker sko og Espen elsker både skinnjakker og vakre salgs jenter i kassen, så etter fem minutter var jeg og jakken sammen forever.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt handler om detaljer og det får man virkelig med denne jakken. Detaljer på skinnjakker er noe du virkelig vil få se mye av nå mot våren, så da er det bare å komme seg ut på shopping gutter og jenter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag trekker jeg vinneren av konkurransenFacebooken min, så om du vil være med må du forte deg. Alt du trenger å gjøre er å skrive JA i kommentarfeltet.

Jeg håper dere får en helt magisk søndag med de dere er glad i. Glad påskedag fra meg til dere.♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *