SURPRISE PARTY!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere og glad lørdag.

I dag er vi alle litt reduserte etter en fantastisk feiring i går. Jeg har ikke kunne si noen ting om dette før i dag siden hele suprisfesten med temaet The great gatsby. Er det noe jeg virkelig elsker så er det å overraske andre, det blikket og den energien man får ut av en slik overraskelse er virkelig verd alle penga. Jeg kjøpte inn en kasse med min favoritt prosecco Valdo slik at alle kunne kose seg max, for vi vet jo at nordmenn som får gratis alkohol blir over happy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vær klar klokken 17:00 med dress eller smoking. Han trodde helt sikkert vi skulle på en kjempe fin middag, men lets keep it real. Du blir 34, ikke 40! Jeg tok han med på for å spise en saftig hamburger og øl på Kverneriet, dette er virkelig en plass dere må teste ut om dere er i Oslo, for en burger, WOW!

Klokken 18.30 sa jeg at vi nå må komme oss videre, vi skal ned til Folketeateret, han trodde sikkert vi skulle på et fancy show! Selvsagt skal vi på show, men fancy er det ikke, vi skal møte Alan Carr, min store inspirasjon, han bare, hvem er det? Drikk opp proseccoen din, you are in for a ride!

P3193728OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde stjelt ekstra nøklene, gitt dem til noen venner,  hvor de hadde fått beskjed om å lage fest med temaet The great gatsby. Dette var da hovedgrunnen til at vi hadde dresser / smoking denne dagen. Det ble ikke så mange bilder av festen fordi jeg følte det var viktigere å delta enn å dokumentere, hvem hadde trodde det om meg, ha ha.

P3183725OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istedet for å kjøpe inn chips og dipp, kjøpte jeg protein chips fordi er sunnere og inneholder 18gram proteiner. Alle 20 posene ble spist opp, så nå må jeg handle inn nye.

P3183719P3183718P3183712OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da vi gikk inn døren var alt stille, leiligheten var mørk, men i det vi kom til stuen sto hele gjengen kledd ut og skrek SURPRISE!! GRATULERE MED DAGEN!

Bestekompisen, broren og kjæresten var flydd inn fra Haugesund. Denne kvelden var virkelig magisk. Nå skal jeg ta meg en deilig dans på stuegulvet, synge høyt og irritere alle som ikke har voknet opp. Livet er deilig folkens. Ha en magisk lørdag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *