Jeg er verdens beste person!

Hello folkens og god fredag.

Dette blir en deilig og morsom dag altsår og jeg føler meg virkelig som verdens beste kjæreste. I går var det gebursdag og det feiret vi med både hjemmelaget kake ( selvsagt ikke laget av meg fordi den inneholder alt for mye sukker) og noen helt fantastiske gaver som jeg hadde kjøpt, men det kommer selvsagt mer. Jeg like å gi masse og sette opp stemningen med masse god energi.

P3173613

Jeg liker å feire de jeg er glad i med mange overraskelser og da dritter  jeg litt i budsjettet fordi det handler om å lage stemning, noe som jeg har tenkt å gjøre denne fredagen. Følg med på Snapchat @EspenHilton og oppdatertinger på blogger for hva jeg har planlagt.

Oppskriften på denne kaken kommer, jeg har bare ikke tid nå på morgenen fordi jeg er på vei til et møte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var ikke denne vasen fin a? Følte jeg traff midt i blinken på den ene gaven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sa jeg at jeg elsker å overraske? he he. Staytuned! Ikke glem konkurransen jeg har på facebook da? Du kan vinne påskegave til hele familien. Yay! Konkurransen finner du på FACEBOOKEN min 😀

Vi ses snart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *