Los Angeles life

PC191270

God morgen dere.

Solen skinner som aldri før i Oslo og det føles helt fantastisk, så fantastisk at jeg ble sittende å se på bildene fra Los Angeles. Herregud hva jeg savner venner og stranden når solen skinner slik den gjør i disse dager.

Har dere vært i Los Angeles? Om ikke er dette virkelig en by dere må besøke i USA. Vintageshopping, lunsj plasser som er så fantastiske at du kunne sitte der helt til du skulle spise middag. Favoritten plassen min er The Farm som ligger ved Malibu. En annen søndagsfavoritt er Santa Monica. Her kan du sykle rett ved stranden, dra på shopping og kjøre karuseller hele dagen, det er så fantastisk.

PC241637

Tips: Start søndagen på vitnage-marked ved Melrose, dette åpner tidlig og koster et par dollar for å besøke. Alle inngangspengene går til veldedighet. Her kan du gå et par timer og virkelig kose deg. Er du heldig finner du virkelig noe skatter til en bra sum. Etter markedet setter du deg i bilen og kjører til The farm og tar en deilig organisk lunsj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC241613


PC241596 PC241553OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC241564PC241524PC191213PC161068

Håper dere får en fantastisk dag i solen. Om du lurer på hva du burde finne på i LA eller hvor du burde bo, da er det bare å skrive en kommentar. Jeg gleder meg så til å reise tilbake snart.

Love ya

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *