Her får du de beste denim jeansene!

Inneholder annonselenker

P3173595

God torsdag ettermiddag fine mennesker.

Endelig fikk jeg min nye jeans fra Diesel som jeg bestilte meg for en uke siden. Dette er bukse nummer to fra Spender joggejeans og hvertfall ikke den siste jeg kjøpe. Disse denim buksene føles som joggebukser på og de sitter støpt på beina. Jeg elsker slim fit både på bukse, jakker, tskjorte og skjorter. Tenk joggebukse følelse, men bare i demin. Love it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kommer min lille shopping guide på denne jeansen denne hærlige torsdagen. Føler du for å bestille disse buksene kan jeg fortelle deg at jeg kjøper størrelse 30. Hovedgrunnen er at Diesel jeans strekker seg ut og hvertfall med tanke på at disse buksen har stretch. Jeg bruker igrunnen strørrelse 31.

P3173596

Her finner du tre modeller i forskjellige farger. Det er nummer 3 jeg har kjøpt og ligger på Snapchat i dag.

1. finner du HER. 2. finner du HER. 3. finner du HER.

FotorCreated FotorCreated

Ha en fantastisk fin dag videre. Neste post på bloggerten blir veldig moro. Jeg kan ikke røpe hva de handler om enda, men tror dere blir å like de.

Lovts of loving ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *