Giveaway til hele familien.

Inneholder gratis reklame til familien i påsken! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Espen kan ikke stå på ski!!!!

Hei fine mennesker og god morgen.

I dag er jeg tidlig oppe, skulle nesten tro jeg hadde fem barn og et par hunder som sprang rundt meg, men neida. Jeg er nok bare veldig glad i egen tid på morgenquisten.

Jeg har fått lov til å få fem fantastisk bøker av Juritzen forlag. Jeg sendte de en mail selv og sa jeg ønsket å gi noe tilbake til dere som leser bloggen min og følger meg på facebook. Det er tross alt snart påske og jeg mener det er tiden hvor du kaster ryggen intil solveggen, slenger på deg litt deilig solkrem, kule solbriller og bare nyter en deilig krim bok.

P3153575

Noen ganger må vi alle bare slå av, barna har også godt av å lese litt bøker på samme måte som vi voksne har i påsken, kanskje ikke krim, men en morsom barnebok. La disse tradisjonene leve forever. Det er så koselig med familietid. Men ikke glem å sjekk innom bloggen min på kveldene i påsken uansett.

P3153578

Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn på min facebook side her og skrive JA, da er du automatisk med i trekkningen på denne fantastiske påskegaven. Jeg har allerde lest boken tren som en Elitesoldat av Eirik Isdahl og kan virkelig anbefale den.

P3153577

Med andre ord folkens, denne påskegaven inneholder 0 gram med påskesukker til 2,90 hk. God påske fra Espen til alle dere. Love ya all.

Om du ikke er så fan av å lese bøker, men vet noen som kunne tenkt seg disse. Tag dem på Facebooken min eller del dette innlegget med dem. Vi ses litt senere. Nå er det trening.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *