Jeg skriver ikke bare en bok, men tre stykker!

Inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sekk her. Sko her Jakke her bukse her (kopi)

God tirsdag fine og glade medmennesker.

På vei til «jobb» Det vil da si at jeg går på gaten i Oslo og tar antrekksbilder av meg selv, jobb er jobb uansett hvordan man vinkler det. Jeg er veldig heldig som får lov til å ta bilder av meg selv, legge det ut på bloggerten og si, sånn da var dagens jobb gjort. Tro om igjen, det er virkelig ikke sånn denne blogg jobben funker, men noen ganger skulle man kanskje tro det var så lett.

De siste månedene har jeg hatt fult opp med bloggen og det har blitt lange kvelder fordi jeg driver og skriver på, ikke bare en bok, men tre stykker. Jeg kunne helt sikkert sagt nå at jeg jobber med noe veldig hemmelig og jeg gleder meg til å kunne fortelle dere om dette når den tid kommer, men jeg kan jo være dead i morgen, så hvorfor være så forbanna hemmelig? Jeg vet jo ikke om jeg får gitt ut disse bøkene enda, men som forfatter av boken, er det nå hvertfall det jeg holder på med om dagen og jeg elsker vært eneste kreative minutt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har blitt lange kvelder og tidlige morgener slik at jeg får til alt jeg ønsker. I dag har jeg har et super spennende møte med Lacoste, et merke jeg har blitt veldig glad, spesielt pikè-trøye og joggeskoene de lager, de er virkelig helt amazeballs på kropp og tær.

Videre skal jeg til frisøren min Maja-mor. Jeg sendte henne et bilde i går av Lene Orvik sin nye sommerfarge på håret og lurte på om jeg skulle være litt crasy og gå platinablond. Det har jeg ikke vært siden ungdomskolen og da sovnet jeg med bleikemiddel, voknet opp to timer etterpå med både hvithår og en ihjelbleiket panna. Livets glade dager med andre ord, ha ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ses om litt, nå kan denne deilige dagen begynne. Happy day folkens.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. men hva handler bøkene om da? Du kan ikke skrive a, uten å nevne b!
  For en dag du har…må være stress å være så poppis. Eller er innlegget ment som en parodi? 😉

 2. Enig, mer informasjon om hva bøkene handler om!:)

  1. Espen Hilton

   Det kommer Jenny 😀

 3. Katrine

  Hei! Har lest bloggen din i noen mnd. nå + at jeg følger deg på snap, og må bare si at den energien du utstråler er helt unik. Fy fader, skulle ønske jeg kjente flere mennesker som deg! Du virker bare helt, helt fantastisk å være rundt, og de menneskene som omgås deg bør føle seg heldige.
  Sykt random, men måtte bare få sagt det:) Du er rå!

  1. Espen Hilton

   Hei Katrine.Jeg elsker at du er sykt radnom
   Dette er en av de fineste tilbakemeld jeg har fått. Tusen, tusen takk. Nå gjorde du meg så super glad.

   Takker og bukker og tusen takk for at du stikker innom bloggerten og snap min. Snak til frk random fra meg