Dette er den virkelige sannheten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere og god søndag.

I dag er det på tide å  fortelle dere sannheten om bildene mine. Det blir sikkert tatt rundt 100 bilder hver eneste dag, men det er bare de fineste av bildene som kommer på bloggen. De er rene, pene og redigerte.

Joda, klart jeg redigere bildene mine, jeg leker jo ikke blogger. Det er jo jobben min og jobben skal jo gjøres 100% er dere ikke enige? Men i dag skal dere få de ekte bildene som aldri kommer på bloggerten min. Tenner faller ut og beina går egne veier til tider. Ja, livet til en blogger er rett og slett ikke mye perfekt altår.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er faktisk -10 her og jeg fryser så mye at beina ikke helt klarer og stå i ro. Alt for et antrekksbilde med andre ord.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prøver å være morsom, men falt ikke så i smak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lavtblodsukker. Ferdig snakket!

PA292134OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPC100652

Det kom en buss og kjørte nesten på fotostativet mitt. Ekte bilder er moro med andre ord!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når du henger med Sveriges største blogger og resultatet på bildet blir magisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første gang jeg sto på ski på 24 år. Bra jobbet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt for mye hår i nesen, et par fake tenner som faller ut noen ganger, men hey, jeg er da frisk som en fisk og livet er hærlig. Håper dere får en fantastisk søndag. Vi ses om litt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Connie klæboe

    Flotte deg! Ha fin søndag sjøl ☺️

  2. Du e flott som du e,og enda flottere som viser deg som du er