Karaoke og quiz på sambandet med 8 biler!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello fine mennesker og god lørdag

Som en ekte selfie elsker måtte jeg få bilene til å stoppe, slik at jeg kunne løpe ut og ta meg et nydelig selfie bilde av meg selv på vidda. Det er jo viktig å kunne dokumentere alt jeg gjør. Tror noen på turen synes det ble litt for mange selfier, men sånn er nå livet til en blogger. Hvertfall en blogger som meg, i går var det en gjeng på bussen som ropte høyt, halla mr king selfie. Ha ha. Det er funny!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kommer fra bygda Vennesla og er det noe vi kan så er det å råne i bilene våres, helst med ekstrem høy musikk når man kjører forbi burgersjappene. Slik har vi det på roadtrip`n her på Island også, bare uten burgersjapper. Jeg satt på Music1 listen min fra Spotify, og deretter kjørte vi på med både karaoke og quiz på sambandet med de andre 8 bilene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kan virkelig anbefale denne turen til alle som liker fart og spenning, eller om du bare elsker å ta bilder slik jeg gjør. Hovedgrunnen til at jeg takket ja til denne turen var å kunne utfordre meg selv. Jeg hater å kjøre på glatta, eller rettere sagt så er jeg er livredd. 2016 er virkelig året hvor jeg utfordrer meg selv og går alt etter planen, er det ikke bare meg selv jeg sjokkerer i 2016.

Tusen takk til Cecilia for at du ville ha meg med til Island. Jeg gleder meg til oppfølgeren.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fantastisk lørdag, følg meg gjerne på Snapchat @ Espenhilton eller Instagram.

XX MR.KING SELFIE!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *