Den store protein debatten

12042829_10156092327115517_4292127693928788338_n

God fredag mine cyber friends.

Jeg fikk med meg debatten i går på GMN. Som dere alle elsker jeg proteinrik mat, kanskje litt mer enn de fleste. Menyen jeg lager på bloggerten består hovedsakelig av masse proteiner. Jeg elsker mat med proteiner, men jeg elsker også poteintilskudd.

Vi vet jo alle at proteintilskudd blir stadig mer vanlig blant unge. Forbrukerrådet kaller bruken «usunn» i sin undersøkelse. Det er salgssjefen i Proteinfabrikken fullstendig uenig om. Alt blir vel igrunnen usunt om man tar «overdose» av produkter, gjør det ikke det?

Proteintilskudd har blitt en redning for meg i en hektisk hverdag, hvor reiser og jobb står i hovedfokus. Jeg vil heller spise og drikke proteintilskudd enn å spise overstappet e-stoffer i flymaten. Når det er sagt så finnes det en begrensning på proteintilskudd, det heter tross alt tilskudd.

Det som er dumt er at det fagelige ikke kommer helt frem når det kommer til unge mennsker som tar proteintilskudd, for de tror ofte at det er proteintilskudd som gjør at du blir super muskuløs. Du må nok ha mer enn bare proteintilskudd for at dette skal skje. Proteintilskudd er et fantastisk tilskudd til kosten, men mat er det ikke! Det er samme som melk, melk er heller ikke mat, melk er drikke.

Etter trening vil jeg helst få i meg tilskudd med en gang, enten om det er en sjokomelk fra Litago (som jeg elsker) som inneholder masse deilige karbo som legger seg akkurat der de skal, eller om det er en sjoko-shake med proteintilskudd. 15 minutter etterpå vil jeg ha mat. Ekte Norsk mat med grønnsaker, karbo og proteiner.

Dette er hvertfall min mening om proteintilskudd.

336940_10150830677180517_1279280734_o

Proteintilskudd er ikke mat, men det er et helt fantastisk tilskudd til maten.

Nå skal jeg komme meg på møte og en event, vi ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *