Dessert med 18g proteiner.

Hei folkens og god morgen.

I dag tenkte jeg det kunne være fantastisk med litt inspirasjon på dessert fronten. Jeg har ikke laget denne menyen selv, men bestilte denne på søndag etter et deilig bad på Blue Lagoon. Dere vet hvor glad jeg er i mat som inneholder masse proteiner, så da denne menyen kom til bordet vårt kunne jeg ikke la være å bestille. Dessert med 18g proteiner, nå snakker vi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er Skyr med blåbær, jordbær, Gojibær og en liten dash med jorbærsorbet.  Så hvor lett er ikke denne å lage hjemme. Perfekt spør du meg. Den funker helt sikkert med vanlig eller uten is også. Men føler du for å lage jorbærsobet finnes det mange gode sorbet oppskrift på nettet og det er enkelt å lage.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har et par spennende møter i dag, men kickstarter det hele med en deilig treningsøkt. Vi ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *