Maskulin og moderne kvinnedag!

Hei dere.

Det var kanskje ikke jeg som skulle få en slik deilig gave på kvinnedagen i går, men når det kommer uventet levering på døren må man jo åpne opp. Der sto det en mann med en pakke til meg. Håper denne faller i smak sa han og er det ikke noe du vil skrive om, så trenger du ikke det, men dere! Denne måtte jeg faktisk skrive om fordi parfymen er helt fantastisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette må være årest beste parfyme for oss menn som elsker en duft av den maskulin og moderne typen. Tenk at du er i et rom og du kjenner en slik duft. Den er mystisk og alt du ønsker er å finne personen som bruker denne parfymen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenk grapefrukt, ingefær og kardemommeolje som møter duftnyanser av damascenerrose, en rosenyanse som løfter og forsterker duften og gir den særpreg. Det hele avsluttes med cederolje og vetiverolje, totalpakken gir en opplevelse av autoritet. Kanskje litt vanskelig å forstå, men sjekk denne på parfymeriet hvor det selges YSL.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Smell ya later peeps!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Når kommer denne i butikk? 🙂

    1. Espen Hilton

      Den kommer i tidlig i april 😀
      Gled deg, mannen din kommer til å lukte sååååå godt 😀