Frem med puppene og start matmessen kvinner!

Hei dere kvinner og menn som leser bloggerten min. Dere vet jeg har sterke meninger og noen ganger kommer de frem på bloggerten fordi jeg blir irritert over hvordan noen mennesker er.

Breast Feeding Social Experiment.

Jeg hadde klikket på denne mannen!

pbap5wlogo

Siden det er kvinnedagen i dag kunne jeg ønske at alle gravide kvinner som gir brystmelk til barna, gjorde dette på rekke og rad i Carl Johan.

Jeg kjenner jeg blir så forbanna på folk som mener dette er både kvalmt og ekkelt. Det er faktisk det mest naturlige en kvinne kan gjøre, hvorfor folk reagere så voldsomt når et barn som får mat av sin mor i offentligheten skjønner jeg ingenting av. Så kvinner, ut med puppene og start matmessen for barna deres midt i åpent landskap.

Jeg lurer på hvor mange av de som reagerer på at kvinner gir brystmelk i åpent landskap, fikk brystmelk av sin egen mamma i åpent landsakap i sin tid. Litt morsomt å tenke på da. Skulle ønske det fantes bilder av de i dag.

12806218_10156687358810613_2036516456877747842_n

Eller en kvinne som kler av seg, tar en selfie av kroppen sin. Hvorfor reagerer vi så sterkt på dette? En kvinnekropp er en vakker kropp, du ble da født naken. Klær ble vel i hovedsak laget slik at vi ikke skulle fryse. Nakenhet er jo bare en vakker ting, hvorfor all negativ reaksjonen på en naken kropp? Er det fordi hun er et dårlig forbildet fordi hun pusher grenser? Er det fordi vi ikke takler å se en naken kvinnekropp?

Ta dette bildet med Kim K. Hun er naken, ser frisk ut og legger det ut på nettet, men hvorfor hater vi det? Er det fordi vi ikke er tøffe nok til å legge slike bilder ut selv? Er det fordi vi er voksne mennesker og vi må ha på oss klær og da helst klær som er moteriktig?

Hvem var det som skapte den loven om at vi må ha på oss klær når vi skal legge ut et bilde av oss selv? Er dette bildet for sterkt for øyenen våres? Skader dette bildet noen? Jeg blir ikke skadet, jeg synes Kim er ei tøff dame som går sin egen vei og bildet er vakkert.

En annen ting er denne debatten om brystvorten, men den tar vi en annen gang. Tenk at det er krig i verden og det er dette vi krangler om.

Kropp er kropp

! Vi ses på Snapchat @EspenHilton for en nakenselfie. Neida, joda, neida!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *