En av verdens beste fornøyelses(spa)park!

DSC01687

God kveld fine mennesker.

Endelig fikk jeg oppleve det alle andre snakker om, det jeg bare har sett på bilder og filmer. Jeg må ærlig innrømme at jeg elsker å dra på spa og gjør det faktisk en gang i månden, besatt nesten. Men når man jobber mye og kjenner at kroppen trenger en realt boost, så er spa opplevelse det beste jeg vet, både kroppen og huden min er helt ening om dette, kanskje ikke lommeboken min da, he he.

DSC01683

Jeg tenker at noen ganger må man bare unne seg litt luksus. Det er jo derfor man jobber, er det ikke det? Uansett så må jeg bare si at Blue Lagoon er perfekt for dette, men jeg kunne selvsagt ønske meg litt mer privatliv her, bare fordi jeg ønsker å slappe av når jeg er på spa. Blue Lagoon er nok mer enn fornøyelses(spa)park enn et rolig spa.

Det er en kjempe opplevelse for hele familien, far kan ta seg en øl i baren, mor kan legge en gratis maske på ansiktet mens de slapper av i det varme vannet. De selger Skyr-smoothies som smaker helt fantastisk som du kan gi til ungene mens de plasker rund og skriker av lykke. Det er også en foss du kan legge deg under og få gratis massasje på skuldrene, digg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSCF0612

DSCF0605

DSCF0601

DSCF0582

DSCF0585

DSC01695

Denne turen var den siste opplevelse vi hadde på på Island før vi reiste videre til flyplassen. En perfekt avsluttning på et islandsk eventyr.

Nå er det middag og på menyen står det kylling med overkokt brokkoli. Min type mat altsår!

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Comments

Lena kristin fagervik jenssen

Reply

Har å en drøm om å en gang besøke Island og å bade der. Håper det en gang blir, hvis helsa og lommebok vil. Ha en strålende god kveld. Klæææææm

Espen Hilton

Reply

Tusen takk Lena.

JEg håper du får oppleve dette en gang. Det er verdt besøket.

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton