Slik får du den billigste maten uansett hvor du er :D

Inneholder gratis reklame til folket

bookatable_4

God morgen fra Iceland. Jeg følte det var på tide og dele noe annent enn bare hva vi gjør på Iceland, så da kom jeg til å tenke på denne fantastiske appn jeg oppdaget for en liten stund siden.

Det var en kompis av meg som skulle ut og spise for noen uker siden da hun var i Bergen. Alt hun viste var at hun hadde lyst på burger, men hun var ikke så kjent i Bergen og spurte ei random dame på gaten hvor byens beste burger var. Denne damen var ikke fra Bergen, så hun kunne ikke si helt hvor denne plassen var, men det hun hun hadde peiling på var hvor man kunne gjøre det beste mat-kuppet i byen.

bookatable-split_the_bill-1024x768

Hun sa til kompisen min at alt du trenger å gjøre er å laste den den appn som heter Bookatable.com. Derfra skriver du hva du har lyst på av mat og hvilken by du er i. Appn er gratis å laste ned også, klapp, klapp, klapp.

Det som skjer da er at det vil komme opp fantastiske tilbud på middager til en helt vill pris. Det ble ikke noe burger på henne denne kvelden, det hun fikk var en 8 retters meny, med et glass champagne til 498 norske kroner. Hvor kult er ikke det? Jeg har lastet ned denne appn selv nå, heretter blir det rett og slett bare billige middager på meg.

bookatable-17-atp_01351

Hper dere synes dette var et kult tips. Nå skal jeg komme meg opp av sengen, ned på trening. I ettermiddag er det bading i den blå lagune. Gøy for unga!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *