Sammen overvinner vi alle utfordringer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdagsmorgen dere.

Det er veldig rart å våkne opp på denne hytten langt inne på vidda her på Iceland, men fy så deilig det er også. Ingen strøm, ingen tilgang til internett. Du er rett og slett helt alene. Det kan ta deg 3-9 timer bare å kjøre inn hit fra Reykjavik pga snøen.

Landmannalaugar, hvor hytta ligger kan kun nås av turister på sommerstid, da veien er stengt fram til begynnelsen av juni og kun forblir åpen fram til slutten av september. Den eneste måte du kommer hit på er med monster trucks nå på vinteren. Landmannalaugar er et område i nærheten av vulkanen Hekla i de sørlige høylandene på Island, hvor fett er det ikke at vi er så nær en vulkan da? Pirrende!

Hytta tar opp til 150 mennesker og er yberkoselig. Vi startet dagen en deilig frokost, masse kaffe og et varmt og friskt morgenbad to meter fra hytta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk den hytten da? Er det ikke koselig? Det er deg, kaffen og naturens krefter, that it! Dette kaller jeg luksus opplevelse. Hodet mitt slapper av, jeg møter mennesker som jeg nok aldri hadde møtt om jeg ikke hadde dratt på denne turen, alle er her for en ting. Opplevelse for livet, og det er virkelig noe vi har fått på et par dager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viste du at landnåmsmennene ( De første bosetningen av nordmenn på Island) tok med seg skyr fra Norge da de bosatte seg på Island for over 1100 år tilbake. Det er ganske kult å tenke på igrunnen. På Island finner du sykt mange spennende varianter av denne protein-hærligheten. Favoritten på bildet er den rød med banan og jordbær, nam nam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Både gjester og ansatte må jobbe sammen som ett team for å overvinne alle utfordringer og for å eventyrene sammen.

P3043127OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var Cecilia som vant denne turen, hun valgte å ta med Camilla og meg på turen, for snill er ikke hun da?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *