Iceland wildlife!

Invitert

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere og hei fra oss tre på Island. Vi ankom Island med et turbulens fly som gjorde at jeg satt halveis oppå Camilla, Full av skrekk i kroppen, mens den andre hånden min var festet i håret på naboen foran meg, ha ha Lenge leve flyskrekken til Hilton!

Camilla er jo en crasy lady, så for å være helt trygg, tror jeg at det er best at jeg begynner å kjøre bilen, ha ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ble hentet på flyplassen og kastet inn i bussen som tok 40 minutter (gratis wifi on board) til neste destinasjon, Artic Trucks Island. Vi reiser med Artic Trucks experience, for noen hærlige mennesker som jobber her, nesten litt satt ut at de er så hyggelig.

Det er dårlig med wifi, men Snapchat skal jeg klare å oppdatert så følg reisen på @EspenHilton. Jeg oppdatere dere når vi er nede fra fjellet igjen, i mellomtiden så må dere ha en helt magisk fredag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP3033071P3033070

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *