Jeg drar til verdens attende største øy for å kjøre Arctic truck!

Invitert

Firedelt-bilde-fra-02.12.14-kl.-05.55


God morgen dere.

Jeg er så spent, nervøs og gruer meg litt, men mest av alt så er jeg giret som en liten drittunge på sukkerkick. Jeg skal til ISLAND!! Plassen hvor den fantastiske artisten Bjørk kommer fra og plassen hvor jeg trodde at islandshesten kom fra, men det var jo noen nordmenn fra Vestlandet og Nord-Norge som dro den hesten til denne øya år 874.

Uansett hest eller Bjørk, jeg skal pokker meg til Island i dag, gøy for denne pingla! Grunnen til at jeg sier pingle, er fordi jeg skal kjøre Arctic truck sammen med to damer som helt sikkert er mer glad i kulden og fart enn hva jeg er, men året er 2016, og jeg takker ja til ALT!

Dette er en reise jeg nå skal få krysse av min bucketlist. Jeg har både drømt og ønsket meg en tur til Island i veldig mange år. Espen skal til Island og det er meldt -18 grader!!!

Jeg trodde også jeg skulle bo på hotell, men jeg skal bo på hytte og bruke sovepose! Isje SAAAANT! Tusen takk for det. Kulda meg her og sovepose meg der, faderrullandeig, dette blir super fett!

Firedelt-bilde-fra-02.12.14-kl.-05.55-4


Jeg ankommer Island klokken 17:00 og blir da ført videre til Arctic truck sin base, joda denne motepingla skal faktisk kjøre slike biler, herregud, hva er det jeg har gjort og hvorfor takket jeg ja! En ting som er bra, er at islandsfolket legger fra seg skiene og kjører heller Arctic truck, tenk om jeg måtte stå på ski da? Vi hadde jo aldri kommet frem noen plasser. Derfor ser jeg på Arctic truck som noe sinnsykt fett plutselig!

Jeg klager aldri, men det å ikke ha kontroll kan få meg til å freake litt ut dessverre.

Litt dårlige kvalitet på bildene denne morgenquisten, det beklager jeg. Vi ses på Island om noen timer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Lykke til å kos deg =)