Hjemmelaget hummus

God dag dere.

I dag startet jeg dagen med en real, just do it følelse. Jeg våknet opp klokken 07:00 og 4 minutter etterpå var jeg kledd for trening. Noen ganger går det en liten jævel i meg som bare sier, kom deg opp av sengen og start dagen, du får ikke resultater av å ligge her, mulig det kommer fra kjæresten som jobber i militæret, ha ha.

Uansett, jeg kom meg på trening og fullførte fettforbrenning program på 45 minutter. Resultatet er en ekstra gladlaks på jobb med en hjemmelaget hummus oppskrift med deilig frukt og grønt. 

P2242940

Jeg legger to håndfull tørka kikerter i en kasterolle med vann, der ligger de over natten eller lengre. Siler av vannet de har ligget i og fyller på med nytt før jeg koker de i ca 1. time til de blir myke og gode. Blander sammen kikerter med 3 til 4 hvitløksfedd, salt, pepper og godt med extra virgin olivenolje – man kan bytte ut noe av oljen med litt vann hvis man ønsker det. Dette blir en god skål med hummus til 3/4 pers. Ved servering strør jeg over litt sesamfrø for litt ekstra knask.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Serveres med oppskjerte grønnsaker, økologisk gullrøtter er min favoritt. Hummus kan man lage på mange forskjellige måter, prøv deg fram og fin din perfekte oppskrift. Man kan selfølgelig bruke kikerter på hermetikk, men husk at det er både billigere og mer miljøvennlig å kjøpe tørka på pose.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP2242938

I kveld kjører jeg 1 times med ryggtrening, men i mellomtiden ønsker jeg dere alle en helt fantastisk tirsdag. Keep it up på trening folkens og husk å spis alle 5 måltidene deres. 5 om dagen er godt for magen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *